atelier

ATELIER ANA CLOTHING este un brand nascut din pasiunea de a crea tinute cu personalitate, elegante si totusi usor de purtat, lucrate cu atentie la detalii si evaluate la un pret corect.

Aparut dintr-o nevoie, aceea de a te simti bine intr-o rochie eleganta in cadrul unui eveniment important, atelierul nostru creaza rochii si tinute doar din materiale de calitate, in croiuri simple si de efect care pun in valoare naturaletea si eleganta feminina.


PERSONAJUL ANA este femeia sigura pe ea, care isi iubeste corpul, chiar daca are mici zone pe care vrea sa le ascunda.

Femeia ANA apreciaza lucrurile facute cu drag, de oameni pe care ii vede ca fiind “ca ea” si este dispusa sa plateasca pretul corect pentru astfel de produse, deoarece stie care este diferenta dintre un produs realizat in serie si un produs creat doar pentru ea, dar nu vrea sa isi dea chiar tot salariu pe o luna pentru asta.

Detesta sa piarda ore in sir la mall sau prin magazine in cautarea rochiei perfecte, asadar prefera sa o caute on-line in timp ce isi savureaza cafeaua, si sa o poata proba inainte de a o comanda printr-o scurta vizita la atelier.

Te-am descris perfect? Fa-ne o vizita in atelier sa ne cunoastem, sa vezi si sa probezi ultima noastra colectie.


Programeaza o intalnire

contact@anaclothing.ro | +40 766 755 372